Zagotovite si visoke donose v žitih

Pravočasna uporaba pravih fungicidov in insekticidov v žitih je nujna, če želite imeti kakovosten pridelek in zagotovljen uspeh!

Prosaro® je sistemični fungicid z močnim preventivnim in kurativnim delovanjem. Namenjen je zatiranju bolezni pšenice, ječmena, rži in tritikale. Najpomembnejše bolezni klasa so fuzarioze, ki lahko celo prepolovijo pridelek. Prosaro® fungicid, ki je dosegel najboljše rezultate v varstvu pred boleznimi tako pri nas, kot tudi drugod po Evropi. .

Prosaro® je najboljši v boju proti boleznim, saj:

• varuje žita tudi pred najbolj trdovratnimi boleznimi žit (fuzarioze klasa, pšenična listna pegavost …),
  • ima odličen zelenilni učinek,
  • zmanjšuje vsebnost mikotoksinov.

Po večini žitnih polj v Sloveniji se pojavljajo tudi škodljivci, predvsem strgač in listne uši. Za zatiranje škodljivcev uporabite pripravek Decis® ali Biscaya®.

Zakaj uporabiti pripravek ?

• Ker deluje zanesljivo in hitro.
  • Ker je cenovno ugoden insekticid.
  • Ker pokriva širok spekter škodljivcev.

Zakaj uporabiti pripravek ?

• Ker ima daljše delovanje kot sintetični piretroidi, lahko zmanjšamo število škropljenj.
  • Ker je zelo primerna za zatiranje škodljivcev v integrirani pridelavi, kjer večkratna uporaba sintetičnih piretroidov ni dovoljena.
  • Ker odlično deluje pri visokih temperaturah, ko uporaba sintetičnih piretroidov ni primerna zaradi hitrega izhlapevanja.
  • Ker se lahko meša s fungicidi in insekticidi.

Zavarujte svoje žito že sedaj in si zagotovite zdrav, kakovosten in obilen pridelek!