Bayer je globalna družba s ključnimi kompetencami na Life Science področjih varovanja zdravja in kmetijstva. Namen Bayerjevih izdelkov in storitev je pomagati ljudem in izboljšati kakovost življenja. Skupina si hkrati prizadeva ustvariti vrednost z inovacijami, rastjo in visoko donosnostjo. Bayer je zavezan načelom trajnostnega razvoja ter ravna kot družbeno in etično odgovorna družba. Bayer ima več kot 300 podružnic po vsem svetu, globalni sedež družbe pa je v nemškem Leverkusnu, kjer se določajo skupne vrednote, cilji in strategije. Bayer zaposluje več kot 100.000 ljudi po vsem svetu in ima tri področja poslovanja: Pharmaceuticals, Consumer Health ter Crop Science.

V Sloveniji ima družba Bayer d.o.o. zastopstvo za izdelke za varstvo rastlin Crop Science.

Regionalna prodajna ekipa Crop Science je dejavna na območju od Slovenije prek Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Makedonije do Albanije. Tesno smo povezani s kolegi iz Madžarske, Bolgarije, Romunije in Srbije, ker želimo naše mednarodno znanje prilagoditi posebnim značilnostim regije in naše države ter doseči enako rast.

Ena najpomembnejših značilnosti področja Crop Science v Sloveniji so visoko motivirani in strokovni zaposleni, ki so bili sposobni ustvariti novo družbeno kulturo na temeljih vrednot in izkušenj iz preteklosti.

Področje Crop Science je po mednarodnih merilih vodilno na področju varstva rastlin. Paleta naših pripravkov nudi ustrezne rešitve za večino problemov, s katerimi se srečujemo pri proizvodnji različnih rastlinskih kultur. Kot raziskovalna družba si prizadevamo nenehno razvijati nove pripravke. Naš cilj je zadovoljiti potrebe porabnikov z boljšimi pripravki in večjo skrbjo za varstvo porabnikov in rastlin.

Crop Science vsako leto vlaga več kot 900 milijonov evrov v raziskave in razvoj, kar nam omogoča proizvodnjo najbolj inovativnih pripravkov. Naši pripravki so zasnovani tako, da zagotavljajo in ohranjajo visoke pridelke, hkrati pa jih odlikujeta zanesljivost in enostavna uporaba.

Naša pobuda „Partnerstvo v verigi preskrbe s hrano“, katere cilj je izboljšati varnost končnega porabnika, je še eno temeljno načelo našega koncepta partnerstva. Svoje znanje in izkušnje vlagamo v postopke proizvodnje in predelave hrane, svetujemo in izobražujemo kmetovalce na področju integriranega varstva ter pri dejavnostih, ki pospešujejo razvoj trajnostnega kmetijstva in spodbujajo preglednost predelave hrane.

Sledite nam

Avtorske pravice © Bayer AG